Gränna marknad vilken miss…

  • december 5, 2010 at 20:59

Idag vart vi på Gränna Marknad… vilken miss ;) Jag, Leah, Marcus och morfar åkte dit vid två tiden och gick  först och käkade på Amelia. Marcus och pappa tog Schnitsel och jag tittade på. Jag måste juh äta mina soppor ;) Var mysigt att sitta där inne då det snöade för fullt ute.

Det var inte många lotteristånd på gatan, totalt var det kanske 10 stycken, lite b faktiskt, fattar inte varför dom stängt av massa gator för det… Sen gick vi upp på museet också.. där råkade jag ryta till rejält på en kärring… trångt så in i bängen och med vagn på det, INTE en människa kan flytta på sig! ren hysteri för att komma fram till smakproverna av choklad. Så det jag gjorde var ställde vagnen en liten bit ifrån och gick fram där en massa människor stod (ej i kö utan huller om buller). Då jag flera gånger fick backa för att folk var livrädda för att chokladen skulle försvinna eller nåt, gick jag fram och ställde mig bland dom andra. Då säger han bakom disken!: någon som vill provsmaka ? jag vill gärna prova sa jag då! då vänder sig en dam (fin dam som tidigare sa, det här är nog ett Latte rum) hånar mig i ansiktet och säger du det är kö här!!! var den kön var kan man fråga sig? åh då tände jag på alla cylindrar! å kläcker typ skämtar du eller?! sen hånade hon igen, jävla kärring helt otroligt och så gick jag. Hm aningen pinsamt av mig, brukar väl tänka och inte säga men det bara slank ur mig.. Men det roliga i det hela var att jag kände igen kärringen.. I somras var det en kärring som påpekade när jag och mamma plockade prästkragar på en parkeringsplats i gränna, att mamma skulle tänka sig för när hon rökte. Då sa mamma jag har rökt i 30 år å har inte satt eld på något så jag klarar nog att bete mig. Samma kärring var det nog i choklad butiken.. haha ;) men som sagt lite pinsamt av mig…

Leah inne på Amalia ;)

Igår var jag på stan en sväng med syrran för att leta lite julklappar, skönt nu är alla klara!! känns bra för det är ju långt kvar till jul, men tiden går juh fort det vet vi ju alla. Efter ett tag kom Marcus ner och vi letade julklapp till hans mamma! CHECK nu är det fixat med… GOTT!

På kvällen åkte vi till mamma och pappa för att låna deras badkar! men Leah blev gnällig när hennes mormor skulle ta av henne kläderna, vi tror hon har blivit lite tykänslig. Vill juh inte hon ska vara det mot mamma, Tråkigt! hoppas det går över! Så badet blev väldigt skrikigt, och jag visade min underbart välsvarvade kropp i önödan ;)

Nu har vi lite mys här hemma, har städat lite och Marcus har testat lite kostymer inför dopet. Dopet är på lördag och i Järstorp kyrka. Kul för Marcus att han har något att ha på sig, men jag själv vet inte alls vad jag ska ha. Får åka och leta efter något på fredag (kanske gått ner ett kg tills dess)

Givetvis är juh min mysunge med på en bild ;) hon har tyvärr varit lite småförkyld dom sista dagarna, men nu tycker jag knappt det är något! ska bli intressant att se hur hon är inatt och imorgon! För annars är babyöppet hotat imorgon! jag vill juh dit, imorgon är det babymat på schemat och det kan ju vara intressant då jag hört att man kan börja ge småportioner vid 4 mån.. spännande för på onsdag är min lillskrutta 4 månader…<3


Leave a Reply

Add Your Comment